Tria Fashion Club

Безплатна доставка !
Безплатна доставка !
Начало Рекламации

Рекламации

Закупени дрехи можете да върнете при следните условия:

            1/ Дрехите са дефектни

            2/ Поръчаният размер не съответства на размера, който Ви е необходим

            3/ Получилите сте продукт, различен от поръчания.

            В случай, че решите да върнете поръчаните Продукти моля да имате предвид, че Продуктите трябва да са в добро състояние, да не са използвани и да са в оригиналната си опаковка.Shop.tria.bg си запазва правото да откаже връщането на Продукти, които не съответстват на посочените по-горе условия. Shop.tria.bg ви съветва да върнете продуктите по куриер с обратна разписка или по друг начин, който да доказва, че стоките са върнати. Shop.tria.bg не носи отговорност в случай, че Продуктите бъдат загубени или повредени по време на връщането им. Всички разноски по получаване и връщане на Продуктите са за Ваша сметка, с изключение на случаите, когато дрехите са дефектни. Продуктите могат да бъдат връщани само в 14-дневен срок от получаването им.

Гаранционните условия според БДС-515-88-М12 са в сила от 30 (тридесет) дни от датата на закупуване на стоката и са валидни само на територията на Република България.
При разлепване, разкъсване, напукване, изтъркване или друг отстраним дефект стоката се отремонтира от търговеца, съгласно чл. 113 от ЗЗП в срок от (30) тридесет дни от датата на предявяване на основателна рекламация. Независимо от търговската гаранция, продавачът отговаря в случай не несъответствие между потребителската стока и договора за покупко-продажба, съгласно чл. 120 от ЗЗП.

Изгубени или счупени аксесоари към закупената стока, като камъчета, маниста, брошки, катарами и др., не се считат за рекламация!

Ако нещо си поръчате, и не отгораря на очакванията ви, можете да го откажете съгласно чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите!

 

Моля ползвайте този формуляр, за да поискате рекламация.

Пратката трябва да бъде изпратена до офис на Спиди - гр. Бургас, кв. Възраждане, ул. Шейново 46, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с опция ПРЕГЛЕД. Сумата може да бъде изплатена чрез наложен платеж или по банкова сметка (посочете банкова сметка, ако изберете този вариант).

Полетата с * са задължителни.