Търговски център „Триа“ започва своята дейност през 2005г. Намира се в най-многолюдната и атрактивна пешеходна част на град Бургас, а именно емблематичния площад „Тройката“. От откриването си до днес Триа Сити Център превръща пазаруването на всеки бургазлия и гост на града в истинско удоволствие. Разраства своята дейност, като открива бутикови магазини в градовете Созопол, Св. Влас, Слънчев Бряг. За да бъде още по-близо до своите лоялни и бъдещи клиенти, през 2017 г. стартира своя нов проект – онлайн модна платформа.

Скъпи клиенти, представяме ви shop.tria.bg . Вашия моден гид в пазаруването.

Добре дошли,

в онлайн магазин tria.bg

Търсите любимите си маркови продукти, tria.bg  ще Ви помогне за вашия избор.

С разнообразното ни портфолио на най-известните модни брандове, и с включени актуалните им за сезона годишни колекции, тук ще откриете атрактивни модни предложения за тренд и стайлинг. За Вас, нашите скъпи клиенти, екип от професионалисти следи и представя последните тенденции на модните колекции, както и качествени материи и перфектни кройки.

При нас ще откриете разнообразие от актуалните модели на световните марки: BOSS, EA7, DKNY, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Tommy Jeans, Calvin Klein Jeans, Emporio Armani Underwear.

Настроение за гардероба Ви, на много добри цени. Бързо, лесно и коректно обслужване от екип специалисти, и доставка в цялата страна. Може да пазарувате навсякъде и по всяко време. Пазаруването с shop.tria.bg е достъпно както на нашия уеб сайт, така и чрез мобилната ни версия. Може да следите атрактивните предложения, промоции и извънредни оферти и в социалните мрежи на

 https://www.facebook.com/TriaCityCentreBurgas/

https://www.instagram.com/triacitycentreburgas/

В случай, че имате нужда от помощ или въпрос, не се колебайте да се свържете с нас на следните телефони. 056 870 714, 056 870 711  или да ни пишете на shop@tria.bg или office@tria.bg

Искрено ваши

#teamshoptria